Takläggare Trosa

Lägger tak som håller i längden

Om oss

SPECIALISTER PÅ TAKLÄGGNING

TioTak AB bildades i Finland 1999. Moderbolaget heter Kymppi-Katto Oy och har sedan starten specialiserat sig på att lägga tak och renovera fasader. Efter ett antal framgångsrika år i vårt östra grannland har vi nu etablerat oss även i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Åkersberga, men vi levererar våra kompetenta taktjänster i hela Mellansverige.

Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är våra ledord. Våra erfarna arbetsledare tar alltid ett ansvarsfullt helhetsgrepp på varje projekt och kan på det sättet se till att varje steg utförs med stor hänsyn till kvalitetskraven. Inspektion, planering, kostnadsfri kalkyl – vi gör hela jobbet med sikte på att nå högsta tänkbara resultat. Våra takmästare, som alla har varit med om hundratals takrenoveringar , utför sedan arbetet snabbt och effektivt. Utöver tak- och fasadrenoveringar så kan vi även hjälpa till med byten av fönster och dörrar.

Vi lämnar alltid starka garantier och våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. Vi tar alltid säkerheten på största allvar när vi utför ett takarbete.

Vi lägger kvalitativa tak som håller länge!